Ми у Facebook
06.01.2015, 14:50

У центрі Рівного спалахнула пожежа [+Відео]

Напередодні Нового року на вулиці Декабристів у центрі Рівного (неподалік Палацу дітей та молоді, музичної школи №2 та гуртожитків РДГУ) спалахнула пожежа.
31 грудня о 19.56 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в м.Рівне на вул. Декабристів, 23. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр облуправління ДСНС.

По прибуттю до місця виклику, було встановлено, що горить дах господарчої будівлі. Оскільки забудова в місці виникнення пожежі була дуже щільна і вогонь загрожував розповсюдженням на поряд розташовані два житлових будинки, керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про негайне залучення для ліквідації пожежі додаткової пожежної автоцистерни. Завдяки оперативним та тактично правильним діям рятувальників пожежу вдалося швидко локалізувати, не давши вогню набути загрозливих масштабів та завдати значних збитків. Згодом пожежу вдалося повністю ліквідувати. Вогонь встиг знищити покриття та перекриття господарчої будівлі.

Травмованих та загиблих внаслідок пожежі немає. Наразі причина пожежі та розмір матеріальних збитків від вогню встановлюються, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Рівненській області.



До теми:

Рівненщина: на Сарненщині горіла лазня Берташа

На Рівненщині у пожежі загинув чоловік





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ