Ми у Facebook
12.01.2015, 18:22

Про збір коштів на хабар заступнику голови Рівненської ОДА говорили ще в квітні

Сам Тарас Пустовіт просив тоді цього не робити і відмовлятись від рабської психології.
Розмова про це відбувалась 14 квітня 2014 року під час прес-конференції, присвяченої можливості підняття тарифів на проїзд у маршрутках Рівненщини через стрімке подорожчання бензину.

- Наберіться сміливості не збирати гроші на хабарі, - звертався тоді до підприємців Тарас Пустовіт. - Мені в п'ятницю колега каже: ти знаєш, що тобі вже збирають по 200 гривень з маршруту, щоб переглянули тарифи? Я хочу запевнити перевізників, що ці та подібні питання можна вирішити чесно і відкрито. Не треба збирати гроші на хабарі, ідіть відстоюйте свої права - і, запевняю, ви будете почуті.

Нагадаємо, 12 січня прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила: "Слідчий відділ прокуратури Рівненської області повідомив про підозру заступнику голови Рівненської обласної державної адміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднаної із вимаганням). Встановлено, що чиновник зажадав та одержав від громадянки грошову винагороду у розмірі 8 тис. дол. США за сприяння у перемозі останньої у конкурсі на право здійснення перевезення пасажирів на приміських та міських внутрішньообласних маршрутах загального користування. Факт злочинної діяльності було викрито 11.01.2015 прокуратурою спільно з працівниками УСБУ в Рівненській області".

До теми:

Перевізники Рівненщини збирають гроші на хабар заступнику голови облдержадміністрації?

ВІДЕО: Як зловили на хабарі заступника голови Рівненської ОДА

Колаж rivnepost.rv.ua





На правах реклами