Ми у Facebook
18.01.2015, 18:20

Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку

За східним календарем, рік Кози (або Вівці в іншій традиції) настає в ніч з 18 на 19 лютого 2015 року. Чого ж нам всім чекати від артистичної, чуйної, талановитої і неспокійної Кози у її прийдешньому році за західним зодіакальним гороскопом?

ОВНИ у 2015-му можуть розраховувати на успіх. Попереду - помітні просування в навчанні, кар'єрі, нові приємні знайомства, особисті перемоги і вдалі придбання.

ТЕЛЬЦІ побачать перспективи, які дозволять проявити всі таланти. Однак слід уникати сварок з родичами. Рік буде вдалим для отримання прибутку у різних сферах життя.

БЛИЗНЮКИ можуть сміливо реалізувати старі плани. Романтичний бік життя буде визначати напрямок вашого шляху. Рік у всіх відношеннях обіцяє бути вдалим.

РАКИ можуть почувати себе спокійно. Їх не торкнуться великі проблеми й катаклізми. Головне - проявляти рішучість у діях і сміливо йти до своєї мети.

ЛЕВИ мають частіше аналізувати зроблене, щоб побачити нові перспективи. Любовна сфера займатиме особливе місце в житті Левів у 2015 році.

ДІВИ будуть нагадувати вічний двигун. Але безліч можливостей вимагає підвищеної концентрації уваги - не забувайте про це і не розпорошуйте даремно свої сили та знання.

ТЕРЕЗИ мусять бути обачними і більше довіряти своїй інтуїції, щоб не потрапити під вплив недоброзичливців. Важливо не поспішати з висновками і все ретельно обдумувати.

СКОРПІОНИ повинні серйозно замислитися про кар'єру. Тут слід проявити себе з кращого боку і мати терпіння, інакше неприємності не змусять себе чекати.

СТРІЛЬЦІ не мусять звалювати на себе зайві обов’язки, але того, що пообіцяли, необхідно суворо дотримуватися. Рік обіцяє стабільний дохід і можливості внутрішнього розвитку.

КОЗЕРОГИ в рік Кози будуть оточені увагою і турботою друзів - як старих, так і нових. Це допоможе втілити в життя безліч планів, у тому числі пов'язаних зі здоров'ям.

ВОДОЛІЇ будуть вирішувати всі накопичені протиріччя і конфлікти. Це потягне за собою корисні зміни як у внутрішньому світі, так і в зовнішньому іміджі цих містичних знаків.

РИБИ точно не будуть нудьгувати! Але слід проявляти обачність і не вплутуватися в ризиковані афери. Приділіть більше часу спорту, активному відпочинку і подорожам.

Джерело: predskazanie-online.info

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Несприятливі періоди у січні-лютому 2015 року
Любовний гороскоп на 2015 рік





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ