Ми у Facebook
21.01.2015, 15:15

Новопризначений голова Рівненської ОДА про те, як буде працювати його команда [+Відео]

Під час сесії Рівненської облради депутат Віктор Кривун запитав про те, як новий голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков оцінює програму соціально-економічного розвитку. На що Віталій Семенович не просто дав відповідь, а і пояснив принципи роботи своєї команди.

Депутат Кривун був незадоволений тим, що принципи складання усіх програм залишилися такими ж, як і за минулої влади. Всі вони готуються "як під копірку". Віктор Кривун попросив нового голову Рівненської ОДА прокоментувати це.

Віталій Чугунніков же на це не просто відповів, а і прокоментував за якими принципами працюватиме його команда.

- Я зустрічався з головами фракцій і дав слушну пропозицію про те, щоб ми працювали у міжсесійний період. Якби ми мали повноваження розділити ці кошти, які нам дали зверху, на всі необхідні проблеми, то ми б це зробили. Але ми маємо жити в межах чинного законодавства, - говорить Віталій Чугунніков. - І саме тому усі гілки влади повинні працювати разом.Я у цьому питанні дуже відкритий: як для громади, так і для депутатів. Маєте напрацювання - приходьте. Бо звинувачувати одне одного - це вже так робили 23 роки. А ми давайте зробимо щось спільно на базі Рівненської області.

ДИВИТИСЯ ПОВНЕ ВІДЕО ВИСТУПУ ВІТАЛІЯ ЧУГУННІКОВА

Статті до теми:

Депутати Рівненської облради хочуть визнати ЛНР та ДНР терористами

Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков: біографія





На правах реклами