Ми у Facebook
25.01.2015, 22:55

Рівненські танцюристи здобули нагороди на конкурсі у Львові

Творчі колективи з Рівненщини отримали відзнаки на фестивалі-конкурсі “Різдвяні канікули” у Львові.
Різдвяні свята принесли для художніх колективів навчальних закладів області не лише позитивні емоції, а й перші перемоги.

Упродовж двох днів у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, що у Львові, відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс “Різдвяні канікули”. У ньому взяли участь три солісти та два хореографічні колективи з Костопільського будинку школярів та юнацтва і фольклорний ансамбль “Криниченька” з Клеванського професійного ліцею.



Всього у фестивалі взяли участь 75 вокальних та танцювальних колективів з усієї України. Дипломом лауреата I премії у номінації “сучасний напрямок танцювального мистецтва” нагороджено хореографічний ансамбль “Натхнення”, дипломом лауреата II премії у номінації “естрадний спів” - соліста вокального ансамблю “Світанок” Сергія Таргонія.



Також дипломи отримали: у номінації “народний танець” хореографічний ансамбль “Сонях”; у номінації “естрадний вокал” - солістка вокального ансамблю “Кольорові сни” Олена Вербицька; у номінації “народний спів” - Анастасія Кривчук, солістка фольклорного гурту “Ладовиця”. Усі ці колективи представляли Костопільський будинок школярів та юнацтва.

Статті по темі:

До Рівного з концертом приїде Сергій Міхалок - екс-соліст гурту «Ляпіс Трубецкой»
Гурт "Скрябін" приїде до Рівного з концертом






На правах реклами