Ми у Facebook
24.01.2015, 16:15

Рівнян просять допомогти військовим ліками

У зв'язку з загостренням ситуації на сході, все більше військових потребують термінової медичної допомоги. Рівненські волонтери просять усіх небайдужих допомогти ліками для військових.
МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!

ТЕРМІНОВО НА СКЛАД ПОТРІБНІ ЛІКИ. Пам’ятайте втрачена хвилина нами – це втрачене життя бійця!

Сьогодні після постів всіх волонтерів, з проханням допомогти ліками, відгукнулось ДУЖЕ багато Рівнян. За це величезне ВАМ дякуємо! З 15-00 до 17-00 ви всі разом (бо тільки разом ми сила) привезли цілий бус медикаментів, які були відправлені через НП в Красноармійську лікарню і медикам 93, які знаходяться за 40 км від Донецького аеропорта. Однак, якщо медики просять бінти та вату то – це вже повна ж,,,па. Медикаменти потрібні на даний час всюди і багато. Завтра відправка на Дмитровку та Селідово там багато поранених захисників Вашого спокою.

Список препаратів нище або у Ольги Іванівни, заваптекою навпроти нашого складу. ВОНА ЗНАЄ ЩО ТРЕБА!!! Просто їдьте туди і купуйте там знижка і склад поряд.

Список потрібних препаратів у Ольги Іванівни, заваптекою навпроти нашого складу. ВОНА ЗНАЄ ЩО ТРЕБА!!! Просто їдьте туди після 16.00!!!»

Растворы для в/в вливаний, системы для переливания крови, гемостатики, ингибиторы протеолиза, которые включены в противошоковое лечение (гордокс, контрикал), глюкокортикоидные гормоны (дексаметазаон), адреномиметики (адреналин, неорадреналин, мезатон, дофамин). Из растворов - солевые - начиная от примитивного натрия хлорида изотонического, Рингер-лактат, стерофундин. Синтетические плазмозаменители - препараты гидроксиэтилкрахмала - рефортан, волювен, аналоги), производные желатина (гелофузин), препараты на основе многоатомных спиртов (ксилат, реособилакт). Хирургам и травматологам всегда нужен шовный материал, хирургические иглы, перевязочный материал. Плюс всякие расходники: венфлоны, эндотрахеальные трубки, спинальные иглы, мочевые катетеры...


Хочете допомогти ліками?

МЕДИЧНИЙ НАПРЯМОК волонтерського батальйону "ДАР"
Карта ПриватБанк: 6762 4626 8074 6119 Дюг Юрій Олександрович
Всі кошти з цього рахунку будуть витрачені виключно на придбання ліків та медичних засобів.


Інформація надана координатором групи волонтерів "ДАР" Вікторією Шинкаренко.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:


Увага! Допоможіть знайти родину пораненого бійця з Рівненщини


Як себе почуває поранений рівненський "кіборг" у Дніпропетровській лікарні [+Відео]





На правах реклами