Ми у Facebook
26.01.2015, 14:15

Як рівняни ставляться до отруєння собак: від підтримки вбивств до необхідності порятунку

У соціальних мережах неодноразово можна зустріти інформацію про те, що у місті отруїли собак. Думки рівнян щодо цього питання різняться.
Одні кажуть, що з безпритульними собаками так і слід боротися, а інші ж б'ють на сполох та готові захищати тварин.

Коментарі з групи "Типове Рівне":

Юрій Киткайло
Софія, на всіх собак не вистачить чуйних сердець, як не крути. Навіть у найкращих євро практиках де є спец притулки, бездомних тварин яких не забрали в чийсь дім - просто напросто усипляють. Там це не проблема, там нема бродячих псів, як результат нема скарг зі сторони дітей та їх батьків, велосипедистів та ін мешканців

Александр Тук
Від бездомних собак лише проблеми: нападають на велосопедистів, інвалідів на колясках, дітей... винищують популяцію вуличних котів, які на відміну від собак полюють на щурів і мишей цим самим не дають розростатися популяції гризунів в місті. До цього додамо захворювання на сказ, лишай, глистні інвазії. По факту бродячі собаки є лише загрозою. Це домінантний хижак на вулицях міста не тільки для котів, але і для інших звірів.
А ще додати сюди кількість автомобільних аварій, які виникають через собак

Юля Созина
А ви задумайтесь от над чим: якщо кожна людина в місті візьме собі одну дворову собаку, вилікує її, нагодує, дасть житло, чи тоді чисельність цих собак не зменьшиться ? Або чи собак просто стирилізувати, і через інтернет, газети і інші ресурси подавати об'яви. ВБИВАТИ ТВАРИН ОДНОЗНАЧНО НЕ ТРЕБА !!!!!!!

Саша Лисянський
Захисники собачок зайдiть на автовокзал i на вулицю Д.Галицького 9,9а,3,5,1,11. Побачите просто шокуючу картину!
В дворах по кiлька десяткiв собак яких пiдгодовують двiрники, собаки агресивнi, бiгають по 12 штук, розкидають смiття, i гавкають по 24 години на добу.
Один пес уже рiк як на мене гавкаэ i пробуэ вкусити я нiколи не ображав тварин бо дуже добре до них ставлюсь але це просто пi*дэц.
Уже давно думаю прийняти якiсь радикальнi мiри просто нiяк не наважусь.

Катя Погуляй
Сволота,а не люди,дуже шкода тих нещасних тваринок!!! Але що в нашій країні казати за тварин,якщо людей нікому не шкода!! Уроди!!!

Олексій Омельчук
Бред сивої кобили! і для малолітніх дурочок, які кричать, вони ж добрі, ні накого не кидаються...запамятайте - це їхня сутність, і рано чи пізно хтось та й постраждає. хотів би я на тебе глянути, якби ти йшла зі своєю дитиною, а на тебе з десяток таких песиків безобідних напали б - цікаво що б тобі заспівала

Юлія Янишевська
Те, що тварини не мають ганяти без нагляду по вулицям - факт, особливо якщо вони агресивні.
Але є більш гуманні та дієві способи боротися з цим - створення притулків, тим більше що народу це під силу.

Аня Крук
Я сьогодні там проходила... то на дорозі лежала собака в якої більш вірогідно були судоми..... нічого не могла нажаль зробити.... проте десь за хвилину вони в неї почали проходити..... проте всеодно ногу їй ще зводило..... я нічим не могла їй допомогти(((((

Люба Сидорчук
І якщо Ви стали свідком отруєння, не губіться і не панікуйте. Біжіть до найближчої аптеки (людської) та придбайте 6-7 ампул вітаміна Б6 (B6) і 1 шприц на 5 або 10 кубиків та вколіть в заднє стегно. Головне НЕ ПАНІКУЙТЕ. І не бійтеся тварина Вас не вкусить, бо вона помирає. Після уколу тварині легшає і вона на 3 дні іде відлежуватися в безпечне місце. Якщо Ви не зробите укол, то тварина ЗАГИНЕ.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівняни знову бідкаються на жахливі отруєння собак

Рівне: у собаки-бандерівки знайшли онкозахворювання





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ