Ми у Facebook
25.01.2015, 17:30

Рівняни знову бідкаються на жахливі отруєння собак

У соціальних мережах рівняни діляться інформацією про те, як у місті травлять собак.
У соціальній мережі вконтакті в групі "Типове Рівне" пані Софія написала про отруєння собаки на вулиці Київській:

- Пишу сюди, бо просто хочу поділитись з вами, попередити власників тварин (особливо). Вчора (21 січня), на вул. Київська було отруєно собаку. І по всьому Рівному багато таких випадків. Як на мене, це просто жахливо, бо, за словами небагатьох очевидців, жінка дала собаці шматок м'яса і швидко пішла. Через 15 хвилин собака просто з дуже великими муками здохла, - пише Софія.
- Було зрозуміло, що отрута дуже сильна, бо допомогти собаці було нереально, та ще й страшнувато. Хоча, я знаю, що ця собака (вона безпритульна) нікому зла не заподіяла (на людей не кидалась і нічого подібного не було). Тому, будь ласка, слідкуйте за вашими тваринами, щоб вони не їли всякої незрозумілої їжі. Бо, на жаль, є жорстокі люди, яким дуже вже сильно заважають тварини. Не люди, а свині, як на мене.

Ця публікація викликала активне обгворення серед користувачів. Коментарі були найрізноманітнішими: це думки рівнян щодо подібних ситуацій, які вони бачили на власні очі і аж до тих думок, коли люди казали, що бездомних собак треба знищувати.

Користувач Саша:

Захисники собачок зайдiть на автовокзал i на вулицю Д.Галицького 9,9а,3,5,1,11. Побачите просто шокуючу картину!
В дворах по кiлька десяткiв собак яких пiдгодовують двiрники, собаки агресивнi, бiгають по 12 штук, розкидають смiття, i гавкають по 24 години на добу.
Один пес уже рiк як на мене гавкаэ i пробуэ вкусити я нiколи не ображав тварин бо дуже добре до них ставлюсь але це просто пi*дэц.
Уже давно думаю прийняти якiсь радикальнi мiри просто нiяк не наважусь.

У групі "Зоозахист-Рівне" розповіли про ще один подібний випадок:



СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівне: у собаки-бандерівки знайшли онкозахворювання





На правах реклами