Ми у Facebook
08.02.2015, 12:10

Житель Рівненщини відновив бронетехніку, яку відправили на Схід [ФОТО]

У селі П’ятигори Здолбунівського району сьогодні освятили п’ять одиниць військової техніки, яка невдовзі буде відправлена в зону проведення АТО. Отримають її хлопці з БТО «Горинь» та інших військових частин.
Бронетехніку, серед якої три МТЛБ та два БТР, відновлював волонтер Ігор Щебет зі своїми побратимами у звичайнісінькому ангарі, розміщеному за селом.

- Це моя майстерня, де займаюсь ковальством. Після служби в армії здобув нову військову спеціальність - водій-механік. Свого часу побачив у Фейсбук, що стоять на зберіганні машини й запропонував взяти одну з них на відновлення. Військові погодилися і так пішла справа. Зробив одного, другого БТРа, потім БМП, зараз МТЛБ. Найважче відремонтувати ту техніку, до якої запчастини не використовуються у народному господарстві, треба їх шукати на військових складах. Крім того, ремонт вартує грошей і не малих, але нам допомагають, тому будемо працювати й надалі, - розповів пан Ігор.



Від прохання фінансово підтримати Ігора Щебета свого часу не відмовився і голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов. Це закликає зробити і інших небайдужих.

- До мене звернувся голова Здолбунівської райради з проханням підтримати місцевих волонтерів. Вперше приїхав сюди ще перед новим роком і коли побачив, що тут роблять хлопці, був приємно вражений. Відтоді допомагаю, чим можу. Як бачите, співпраця виявилася корисною. Техніку ми зробили, її сьогодні освятили й невдовзі вона поїде в зону АТО до наших «горинівців», - розповів голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов.



На освячення бронетехніки завітали місцеві жителі та школярі. Дітлахи, до слова, підготували солдатам листи та малюнки, щоб ті зігрівали душі та серця захисників України.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:


"Криївки" з Рівненщини зігрівають військових на Сході


На Рівненщині налагодили будівництво криївок для віськових у зоні АТО





На правах реклами