Ми у Facebook
30.01.2015, 11:15

Підприємства Рівненщини повинні готуватися до надзвичайних ситуацій

Голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков підписав наказ, якийм передбачено привести у готовність аварійні бригади, автомобільну та інженерну техніку, а також засоби колективного та індивідуального захисту мають керівники підприємств Рівненщини.

акож на підприємствах треба створити оптимальні запаси матеріально-технічних засобів, у тому числі паливно-мастильних матеріалів. Згідно доручення, керівники стратегічних підприємств області мають в найкоротшіші терміни забезпечити техногенну та пожежну безпеку, а у разі загрози передбачити можливість їх безаварійної зупинки.

«Сьогодні ми маємо фактично війну на Сході, а тому повинні зробити усе від нас залежне, щоб не допустити «відкриття другого фронту» та провокацій з боку терористів, - наголосив Віталій Чугунніков. - Тому в Рівненській області запроваджуються особливі режими функціонування стратегічних об’єктів області. Принагідно хотів би запевнити мешканців області, що влада контролює ситуацію та робить усе, щоб не допустити жодних катастроф чи катаклізмів».

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

На Рівненщині почали патрулювати мости та стратегічні об'єкти

На Рівненщині посилять заходи безпеки





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ