Ми у Facebook
31.01.2015, 15:45

Як захиститися від енергетичного вампіра?

Вам зустрічалися люди, які користуються будь-якою можливістю, щоб підзарядитися чужою енергією, викликавши у жертви сльози, істерику, помилки та неадекватні вчинки?
Звісно, і не раз! Таких людей називають енергетичними вампірами.

Підзарядившись порцією чужих життєвих сил, ці люди помітно жвавішають і веселішають буквально на наших очах. Енергетичними вампірами можуть виявитись співробітники та керівництво, однокласники та однокурсники, навіть друзі та кохані. Дуже часто вчителі скаржаться колегам, що клас висмоктує їх енергію, а співаки та актори після виступу мало не вмирають від незрозумілого виснаження. А іноді учні та студенти нарікають на «вампірів» вчителів і викладачів…

Дуже часто «кровопивці» навіть і не здогадуються, що негативно діють на співрозмовника, і роблять свою «чорну» справу ненавмисно. А ми боїмося чи соромимося їм про це сказати...

Існують різні способи непомітно захиститися від небажаного агресивного впливу. Особливо якщо ви змушені перебувати з енергетичним вампіром в одному приміщенні, офісі, кабінеті. Можна схрестити ноги і переплести руки в замок. А можна просто посміхатися у відповідь на намагання вивести вас з рівноваги.

Деякі фахівці-біоенергетики рекомендують більш потужний захист - так званий психоенергетичний каркас.

Більш детально, як розпізнати і як захиститися від негативної енергії - читайте на нашому сайті РУМ у статті Как защититься от энергетического вампира?

ІНШІ МАТЕРІАЛИ ДО ТЕМИ:
Как распознать ведьму?
Видели ли вы вампира в реальной жизни?
Почему мы боимся черных кошек?
Сериал "Ванга": мистика и факты





На правах реклами