Ми у Facebook
01.02.2015, 10:57

Міліція знешкодила нарколабораторію рівненського «американця»

Працівники сектору БНОН Рівненського міського відділу знайшли та знешкодили чергову нарколабараторію.
Стало відомо, що злочинною діяльністю займався 32-річний рівнянин Олег, який у власній квартирі організував виготовлення особливо небезпечного наркотику — метамфетамін.

СЗГ УМВС України в Рівненській області повідомляє, що у ході проведення санкціонованого обшуку міліціонери виявили в помешканні зловмисника колби, холодильник та інше лабораторне обладнання для виготовлення психотропної речовини. Крім того, вилучили понад десять літрів соляної кислоти та різні пігулки.

Зі слів Олега, він займався виготовленням наркотику для себе, оскільки давно вживає метамфетамін.

Наразі відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 313 Кримінального кодексу України (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням).

Все вилучене міліціонери направили для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Чоловік неодружений, ніде не працюючий, до кримінальної відповідальності в Україні не притягувався. В 2009 році був депортований зі Сполучених Штатів Америки, де, як розповідає Олег, відбував покарання у вигляді шести років ув’язнення за замах на вбивство.

Див. також:

Рівненщина: прикордонники не дали зловмисникам перевезти культурні цінності

На Рівненщині слідчі арештували майно на півмільярда гривень





На правах реклами