Ми у Facebook
31.01.2015, 12:30

На Рівненщині у 2014 найбільше будували садиби та господарські споруди

Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області та його попередник - Інспекція держархбудконтролю – в 2014 році зареєстрували 5506 документів дозвільного характеру, що дають право на виконання підготовчих/будівельних робіт.

На доопрацювання повернено 167 декларацій про початок виконання підготовчих/будівельних робіт, що складає 9,5% від загальної їх чисельності, отриманих для реєстрації.

З усієї кількості зареєстрованих новобудов, 71% (3910) становлять об’єкти, які будуються на підставі надісланих до інспекції повідомлень про початок виконання будівельних робіт (індивідуальний (садибний) житловий будинок, садовий, дачний будинок не вище двох поверхів (без урахування мансардного поверху) площею до 300 кв.м, господарські будівлі і споруди, зокрема гаражі, які розташовані на присадибних, дачних і садових земельних ділянках), а 29% (1596) складають об’єкти І-ІІІ категорії складності, на яких будівельні роботи виконуються після реєстрації декларацій.

Також прийнято в експлуатацію 2526 об’єктів будівництва І-ІІІ категорії складності та повернено на доопрацювання 285 декларацій, що становить 10% від загальної чисельності отриманих інспекцією для реєстрації.

Про це повідомляє прес-служба [b]Державної архітектурно-будівельної інспекції[/b].

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Верховна Рада ухвалила закон про «будівельну амністію»
Де у Рівному узаконити закінчене будівництво споруди





На правах реклами