Ми у Facebook
07.02.2015, 21:15

У програмі "Ранкова кава" - переможниця конкурсу "Я - гарна!" Марина Карповець [Фото+Відео]

Наприкінці минулого року газета “ОГО” оголосила переможницю конкурсу “Я - гарна!”, який відбувався на рівненському інформаційному порталі OGO.ua. Переможниця отримала можливість стати гостею програми “Ранкова кава”, яка розміщена на нашому сайті та в газеті "ОГО", яку ви зараз читаєте.
Так, за результатами голосування та вибором редакції таку можливість отримала Марина Карповець. Дівчина є випускницею НУ “Острозька академія”, а зараз живе та працює в столиці.


ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ


- Насамперед, хотілося б тебе привітати з перемогою у нашому конкурсі та запитати про те, як ти дізналася про наш конкурс.

- Я скажу чесно, що я завжди оминала подібні конкурси. Ще будучи школяркою, мені пропонували взяти участь у конкурсі “Міс Березне”, бо я родом з цього міста, але я відмовилася. В університеті теж були подібні спроби, але теж я виступала швидше організатором, а не учасником. А щодо цього конкурсу, то я на нього звернула увагу, бо це не звичайний конкурс краси, конкурс фото, а важлива складова — на папері так би мовити, описати твоє розуміння краси. Оскільки я люблю писати, то я просто не могла оминути цей конкурс. Прочитала на фейсбуку і вирішила взяти участь!

Для того, щоб взяти участь у конкурсі потрібно було написати власне розуміння поняття “краса”. Що ти вкладаєш у розуміння цього слова? Краса для тебе — це що?

Краса — це гармонія, це поєднання. Досить часто люди роблять акцент на внутрішньому світі, але насправді, як не крути, ми бачимо спочатку зовнішній образ людини. Мова не йде про одяг, зачіску, але насамперед — поведінка, розуміння людей. Саме тому для мене краса — це поєднання внутрішнього посилу, який відображається на зовнішьому стані людини.

- Розкажи про себе детальніше. Вчилася в Остроькій академії, а де зараз працюєш, чим саме займаєшся?


Після закінчення університету я мріялас вступити до аспірантури в Києво-Могилянську академію. Дві спроби були не дуже вдалими, але це мене не зламало. Бо наука завжди мене цікавила і хотіла далі цим займатися. Трохи спочатку я працювала у своєму рідному місті вчителем англійської. Це було трохи важко, бо я за фахом — український філолог, але якщо є бар'єри, то їх треба долати. Я намагаюся не зупинятися. Проблем з дітьми не було, я їх люблю, але важко було, адже щодня потрібно було займатися англійською.
Водночас це мене надихнуло здобути другу вищу освіту в Острозькій академії. Я навчаюся на англійській філології.


ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ


- А скільки пропрацювала вчителем? Як склалося життя далі?

- Вчителем я пропрацювала менше року, а далі ахотіла вирватися з рідного міста і поїхала до Києва. Зараз я працюю у “Новій пошті”: спочатку працювала редактором, це було трохи монотонно, але цікаво. Я зуміла побачити як на практиці використовувати свої знання філолога. Зараз я трохи працюю за спеціальністю — фахівцем з внутрішніх комунікацій. Пишу для нашого журналу, порталу... Не знаю як далі буде, але зараз мене усе влаштовує.

- З маленьких міст Острог, Березне ти переїхала до столиці. Як тебе зустрів Київ?

- Важко доїжджати до різних мікрорайонів міста, але з іншого боку це допомагає зібратися та самоорганізуватися. Або ти адаптовуєшся до ситуації, або вона адаптовується до тебе. З одного боку — це складно, а з іншого боку я радію, що у мене є люди — випускники академії, які теж у Києві і які мене підтримують.

- Традиційно наприкінці нашої зустрічі ми просимо нашого гостя сказати маленьке побажання усім нашим читачам та глядачам.


- Передусім я хочу побажати усім світла, добра, витримки не тільки тому, що зараз у нашій країні така важка ситуація, а взагалом. Зрозуміло, що зараз нам потрібно чекати, вірити і молитися. Нам треба думати не тільки за себе, а за близьких, рідних, ближніх. Потрібно дивитися в майбутнє з відкритим серцем. Якщо ти чогось прагнеш, то йди сміливо до цього. Нехай кожен підтримує кожного, бо одну лозину дегко зламати, а пучок — не зламаєш.


ПАРТНЕР ПРОГРАМИ
cafe KAFFEIH bar
місто Рівне, вул. Соборна 1а
телефон: 0983313903
Графік роботи: пн-пт 9:00-22:00
сб-нд 10:00-22:00




СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Ще одна неймовірна учасниця конкурсу "Я гарна" - Марина Карповець


Вітаємо переможницю конкурсу "Я гарна"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ