Ми у Facebook
14.02.2015, 17:00

Місячний астрологічний календар здоров'я на 12-18 лютого

Як уникнути проблем із самопочуттям та настроєм в останній четвертій чверті Місяця у лютому 2015 року - радять астрологи.
Четвер, 12 лютого
Місяць у знаку Стрільця, 23 день
Дотримуйтесь техніки безпеки та правил дорожнього руху. Не перенапружуйтесь нервово і фізично. Дотримуйтесь помірності у їжі. Відмовтесь від алкоголю, постарайтесь не курити. Приділіть увагу спині та хребту. Хірургічні операції небажані.

П'ятниця, 13 лютого
Місяць у знаку Стрільця, 24 день
Сьогодні здоров'я не підведе. Добре займатись силовими видами спорту, проходити курс лікування та оздоровлення. Ризикований секс може призвести до захворювань статевих органів.

Субота, 14 лютого
Місяць у знаку Стрільця, 25 день
Прислухайтесь до свого самопочуття. Корисно очищатись зовні і зсередини, рекомендується лікувальне голодування. Не застудіть вуха.

Неділя, 15 лютого
Місяць у знаку Козерога, 26 день
Сьогодні бажано відпочити і добре виспатись. Добре відвідувати косметолога. Сексуальні інші пригоди, що вимагають багато нервових та фізичних затрат, можуть виснажити. Через неуважність можливі проблеми в дорозі та побутові травми. Обережно! Небезпека переломів тазу та стегна!

Понеділок, 16 лютого
Місяць у знаку Козерога, 27 день
Зверніть увагу на власне самопочуття, настрій та проблеми близьких людей, особливо батьків та дітей. Найкращі ліки – увага, тепло і щира турбота про ближніх. А сьогодні цього найбільше не вистачатиме... Корисні водні процедури, алкоголь може зашкодити. Небезпека опіків, тож остерігайтеся гарячих прасок та сковорідок і відкритого вогню.

Вівторок, 17 лютого
Місяць у знаку Водолія, 28 день
Добре починати новий курс оздоровлення і фізичних вправ. Але візит до стоматолога краще відкласти на інший день. У всьому дотримуйтесь спокою та помірності. Бережіть голову, можуть бути проблеми з артеріальним тиском, мігрені.

Середа, 18 лютого
Місяць у знаку Водолія, 29 день перед Молодиком
Критичний, несприятливий день. Фізичні сили та енергетика на мінімумі. Тож проведіть його спокійно, без негативу, женіть від себе тривожні думки та нав'язливих людей. Не звертайте увагу на важкі, неприємні сни. Ввечері корисно прийняти душ, помити ноги прохолодною водою.





На правах реклами