Ми у Facebook
17.02.2015, 14:25

Екіпаж підшефного катера "Рівне” подякував рівнянам за підтримку

У День 26-ї річниці з дня виводу військ з Афганістану, завітали члени екіпажу підшефного нашому місту катера „Рівне” (м. Одеса). Це вже традиційний їхній приїзд у такий день. Рівненська спілка ветеранів Афганістану вже декілька років поспіль опікується військовими моряками.
Нагадаємо, 8 листопада 2014 року у Рівному відбулось урочисте підписання угоди про шефство виконавчого комітету міської ради над артилерійським катером ВМС Збройних Сил України, якому у вересні 2013 було присвоєно назву «Рівне». У час скрути і поганого фінансування з боку міністерства оборони місто Рівне зобов’язалося допомагати екіпажу катера технічно й ідеологічно. І допомога ця до адресата таки дійшла.

15 лютого у Рівненському міському палаці культури «Текстильник» члени екіпажу катеру „Рівне” від імені командування першої бригади надводних кораблів ВМС Збройних сил України та особового складу катера, подякували громаді міста Рівного та міському голові Володимиру Хомку„за допомогу та поліпшення соціально побутових умов військовослужбовців частини та допомогу у вихованні військово-патріотичних якостей особового складу”.

Рівне взяло шефство над артилерійським катером "Рівне"

Як виглядає артилерійський катер "Рівне" [ФОТО]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ