Ми у Facebook
20.02.2015, 08:45

Рівненщина: два роки до в’язниці за крадіжку грошей у матері

Такий вирок 22-річній виніс Радивилівський районний суд.
Докорами сумління за вчинені раніше провини Іванна особливо не переймалася, тому і до скоєння чергової крадіжки поставилася із легковажністю, продовжуючи вести аморальний спосіб життя. У лютому минулого року, скориставшись довірою матері, таємно забрала щойно видану їй кредитну картку одного із банків і, знявши майже чотири тисячі гривень, відправилась розтрачати гроші. Дівчина розважалася на Радивилівщині та Волині. Матері ж про свої подорожі і нове вбрання пояснювала дарунками коханого.

Лишень перед Великоднем, ідучи за продуктами, жінка помітила відсутність коштів на карточці і звернулася до правоохоронців.

- Іванна одна із перших, кого ми запідозрили у крадіжці, - розповідає начальник кримінальної міліції Олександр Конюший, – адже вона і раніше попадала в поле зору міліції, обкрадаючи близьких. Після пред’явлених їй фото, знятих з камер відеоспостереження, вона у всьому зізналася.

Відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а за частиною 2 статті 185 (крадіжка) відкрито кримінальне провадження. Відтак, 2 лютого Радивилівський районний суд 22-річну молодицю визнав винною і позбавив її волі на два роки. Потерпіла, дізнавшись про міру покарання, не заперечувала, а зловмисниця поки має місяць на оскарження вироку.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівне: у гіпермаркеті виявили фальшиву купюру

Резонансна «справа $320 тисяч» отримала остаточне рішення

Оксана Шуляк, Радивилівський РВ УМВС України в Рівненській області





На правах реклами