Ми у Facebook
24.02.2015, 09:45

Сьогодні рівнянам розкажуть про ліки для душі

24 лютого у невимушеній обстановці ароматичного чаювання з елементами аромадегустації рівнян запрошують забути про турботи і зануритися у чарівний і магічний світ цілющих природних пахощів.
Нам усім випало жити у дуже непростий час. Градус напруги зашкалює, події розвиваються динамічно, вирій емоцій і людських переживань захоплює дух і заважає адекватно мислити. На психіку неймовірно тисне невизначеність і непередбачуваність майбутнього. Ситуація стосується абсолютно всіх і кожного.

Стрес, тривога, неспокій, розгубленість увійшли в життя багатьох людей. Душі страждають від болю, суму, горя, страху. Важко переключитись, важко почати спокійно і логічно планувати своє життя в нових умовах, важко зібратись з думками, позбутись страхів і розгубленості.

Але життя триває. Весна, Любов, Кохання, Людяність, Діти, Сім’я, Мрії, Успіх – як і раніше, мають величезне значення для кожної людини. Потрібно знайти в собі сили, внутрішні ресурси і мотивацію, щоб, пройшовши кризові випробування, повноцінно жити, насолоджуватись життям і радіти кожному новому дню.

І людство вже багато тисячоліть має інструменти й величезний досвід, як допомагати людським душам у нелегкі часи.

Запрошуємо Вас на зустріч у Школі Здоров'я

ЛІКИ ДЛЯ ДУШІ
Натуральні ефірні олії – тисячолітній досвід людства
Давні секрети для сучасних реалій

Проводить: спеціаліст з ароматерапії, аромапсихології, аромаеротики і оздоровчої натуральної парфумерії, аромакоуч Ольга Лук’янова

Місце і час зустрічі: 24 лютого 2015 року
м.Рівне, вул. С.Петлюри, 2, починаючи з 18-00 (18-15)
Участь абсолютно безкоштовна, без обмежень віку і статі.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Як рівняни шукають в інтернеті любов


Чого очікувати рівнянам від медичної реформи





На правах реклами