Ми у Facebook
27.02.2015, 13:40

ФОТО - Рівненська сітка для АТО

У Рівному в підвалі міського палацу культури “Текстильник”, що неподалік автостанції “Чайка” у Рівному плетуть маскувальні сітки. Вони особливі, бо мають надпис - Рівне.
В Україні плетіння маскувальних сіток – справа не нова, цим займаються у різних регіонах, і на сході в тому числі. І у самому Рівному є багато людей, які цим займаються, і в області ця потрібна справа має своїх ентузіастів — приміром, у Березному, Дубровиці.

Але нині кореспондент “ОГО” долучилась до плетіння сіток у підвалі міського палацу культури “Текстильник”, що неподалік автостанції “Чайка” у Рівному.

У приміщенні МПК "Текстильник" щовечора, окрім понеділка, збираються небайдужі люди, які хочуть внести свій, хоч і незначний та водночас такий потрібний вклад для допомоги нашим мужнім захисникам. Частина людей приходить майже щодня, інші – після роботи в певні дні чи просто, коли випадає можливість. Але найголовніше те, що всі разом ці люди роблять велику справу.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО РІВНЕНСЬКОЇ СІТКИ ДЛЯ АТО

Долучайтесь до плетіння сіток для бійців АТО! Дуже потрібна тканина для маск.сітки кольорів пожовклої осені, будемо вдячні за будь-яку допомогу!
Адреса:
м. Рівне, вул. Гагаріна, 6, МПК “Текстильник”, підвал
Контакти:
Марина Свист, тел. (097) 87-23-950,
сторінка у Фейсбук: https://www.facebook.com/marina.svist

Статті до теми:

Термінова допомога: на Рівненському полігоні потрібні ліки


Рівнянин про порятунок українських військових із Дебальцевого [ФОТО]





На правах реклами