Ми у Facebook
01.03.2015, 07:45

Гороскоп на 1 березня: пробудження природи, народження нового

Активний, потужний день. Сил та бажань – набагато більше, ніж звичайно. Постарайтесь провести хоча б декілька годин на свіжому повітрі, вихлюпнути свою енергію у позитивному руслі й довести розпочаті справи до кінця.
Астрологічний прогноз: 1 березня 2015, неділя.

12 місячна доба. Місяць у знаку Рака (друга чверть, росте). Сонце у знаку Риб.

Чудово: рухатись і діяти; спрямувати свою енергію не на руйнування чогось, а на створення нового, доброго, корисного; приділити більше уваги духовній сфері; відчути єдність з природою; гуляти на свіжому повітрі; займатися фізкультурою і спортом.

Добре: відпочивати; займатися творчістю, улюбленим хобі, ремеслом, рукоділлям; завершувати розпочаті справи; займатися громадською та політичною роботою; лікувати хронічні захворювання; одружуватися.

Не рекомендується: починати нові справи, пов’язані з майном чи заробітком (результат буде нульовий або навіть протилежний); зациклюватися на матеріальному і влаштовувати з цього приводу скандали; лежати на дивані й нічого не робити.

Обережно! Часом буде важко контролювати некеровану енергію дітей та агресію нетверезих людей. Якщо ви не впевнені в собі – не ризикуйте. Можливі побутові травми, порізи, аварії та інші непередбачувані ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 23 лютого – 1 березня 2015
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Несприятливі години у лютому 2015 року [+ПОРАДИ]
Любовний гороскоп на 2015 рік
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами