Ми у Facebook
02.03.2015, 07:45

Гороскоп на 2 березня: любити ближнього

Спокійний та мудрий початок весни й нового робочого тижня. Хоча гармонію досить легко порушити, давши волю емоціям. Не зліться, якщо справи рухаються повільно. Не сваріться, робіть добро ближнім – і воно воздасться!
Астрологічний прогноз: 2 березня 2015, понеділок

12/13 місячна доба. Місяць у знаку Лева (друга чверть, росте). Сонце у знаку Риб.

Добре: підтримувати позитивний настрій; уникати крайнощів у всьому; робити добрі, суспільно корисні справи, займатися благодійністю; дарувати подарунки й робити приємні сюрпризи дітям, рідним та коханим; допомагати колегам та друзям; підтримувати слабших.

Не рекомендується: нервувати, поспішати та підганяти інших; починати нові справи, пов’язані з майном чи заробітком (результат буде нульовий або навіть протилежний); займатися бізнесом, фінансовими оборудками; пробувати швидко збагатитися за рахунок інших людей; грати в азартні ігри; продавати й купувати нерухомість; змінювати місце роботи; сперечатися і конфліктувати.

Обережно! Сьогодні не можна злитися й ненавидіти – від цього легко захворіти. Постарайтесь не сваритися, бо неприємний осад залишиться надовго і помиритися потім буде вкрай важко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 2 - 8 березня 2015
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Любовний гороскоп на 2015 рік





На правах реклами