Ми у Facebook
02.03.2015, 15:30

ФК «Малинськ» став переможцем міського Меморіалу Шморгуна [+Відео]

28 лютого завершилися змагання у Відкритій зимовій першості міста Рівне з футболу «Меморіал Володимира Шморгуна». У фіналі, де зійшлися два представники першої ліги області, ФК «Малинськ» мінімально переграв ФК «Садове».
Перед матчем за перше місце відбувся поєдинок за третє. У ньому чемпіон області – оржівський ОДЕК – «на класі» переграв юнаків із луцької «Волині» з рахунком 2:0. Два м’ячі у цій грі в активі нападника оржівців Віктора Каращенка.

А от у фіналі зійшлися представники Березнівського та Гошанського районів. Для ФК «Малинськ» цей фінал став другим поспіль, але в минулому році малинцям «дорогу перейшли» оржівці, котрі здобули перемогу у серії післяматчевих пенальті.

Цього разу долю поєдинку вирішив єдиний м’яч, котрий провів на 5-ій хвилині другого тайму Віталій Брикса. Удар останнього зі штрафного став для голкіпера садівчан Андрія Мозерова виявися несподіваним і страж воріт не зумів належним чином відреагувати на постріл під поперечину.

Програючи 0:1, ФК «Садове» спробував перевести гру на половину поля суперника і хоча б зрівняти рахунок. Проте оборона ФК «Малинськ» діяла злагоджено та спокійно, упевнено довівши гру до завершення із потрібним для малинців результатом.

Таким чином, ФК «Малинськ» вперше у своїй історії здобув перемогу у міському Меморіалі Шморгуна. А для ФК «Садове» цей фінал став уже другим, проте як і в 2013 році повпред Гощанщини не спромігся виграти цей вирішальний поєдинок.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ФК «Садове» та ФК «Малинськ» зіграють у фіналі Меморіалу Шморгуна
На Меморіалі Шморгуна визначилися учасники 1/4 фіналу
Відбувся передостанній тур міського Меморіалу Шморгуна з футболу

Після фінального свистка представники організатора Меморіалу Шморгуна – Рівненської міської федерації футболу – нагородили кращих у індивідуальних та командних номінаціях. Так, приз найліпшого воротаря отримав Андрій Мозеров (ФК «Садове»), захисника - Віталій Брикса (ФК «Малинськ»), півзахисника - Ярослав Деда («Волинь»), нападаючого - Роман Савицький (ОДЕК), найкориснішого молодого гравця – Ігор Жук (ФК «Садове»).

В командних номінаціях відзначили клуб «Крокус» із Великого Олексина - як кращого дебютанта, «Волинь» отримала Кубок «За волю до перемоги», а ФК «Верхівськ» – приз «Справедливої гри».










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ