Ми у Facebook
03.03.2015, 08:00

Прогноз погоди: Цього тижня у Рівному буде сніг

Весь тиждень в Рівному буде тепла та хмарна погода, лише у п'ятницю та суботу очікується похолодання. 8 березня рівняни святкуватимуть зі снігом
Вівторок, 3 березня, буде хмарним, тільки ввечері небо проясниться. Вранці буде дрібний дощ, але ближче до середини дня він повинен закінчитися.



4 березня зранку небо в Рівному вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.



5 березня, у четвер, небо буде ясним. Але затягнеться хмарами у середині дня, й погода буде похмурою до самого вечора. Опадів не передбачається.



У п'ятницю, 6 березня, у Рівному очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення. Уночі очікується дрібний сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.



7 березня, у суботу, очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Уночі очікується дрібний сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.



8 березня з ранку до самого вечора в Рівному небо буде вкрите хмарами. Вночі можливий сніг.



Статті до теми:

Прогноз погоди у Рівному на понеділок, 2 березня

Погода на Стрітення вказує, коли прийде весна і чи буде врожай





На правах реклами