Ми у Facebook
08.03.2015, 18:30

Рівненщина: 22-річному хлопцю дали сім років за вбивство

7 червня минулого року у лісосмузі поблизу селища Клевань Рівненського району перехожий виявив понівечене тіло чоловіка та одразу повідомив до міліції. Міліціонери оперативно встановили особу зловмисника. Суд виніс вирок 22-річному Володимиру у вигляді семи років позбавлення волі.
На тілі померлого 32-річного Івана з Клеваня правоохоронці зафіксували тілесні ушкодження у вигляді 43 ударів, 30 з яких – у голову. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, смерть Івана настала внаслідок внутрішньочерепної травми з численними ушкодженнями м'яких тканин голови, переломами кісток лицевого черепа, крововиливами під м'яку оболонку головного мозку. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Оперативники карного розшуку Рівненського райвідділу спільно з колегами обласної міліції встановили особу зловмисника, якого негайно ж і було затримано.

У ході досудового розслідування стало відомо, що Володимир та Іван перебували в лісосмузі, де вони посварилися. Як розповів зловмисник, у нього раптово виник напад гніву та він упродовж двох годин ногами та руками бив свого товариша.

За словами т.в.о. начальника слідчого управління УМВС України в Рівненській області Віктора Сидорчука, чоловік у скоєному щиро розкаявся та сприяв слідству. Володимир у 2014 році двічі притягувався до адміністративної відповідальності та за місцем проживання характеризується з негативної сторони.

Суд прийшов до висновку, що виправлення та перевиховання Володимира не можливе без ізоляції від суспільсьтва, тому чоловік наступні сім років відбуватиме покарання у колонії.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівненщина: у передсмертній записці жінка написала "до зустрічі на тому світі"


На Рівненщині помер вже четвертий мобілізований

Марія ЮСТИЦЬКА,
Рівненський РВ УМВС України
в Рівненській області





На правах реклами