Ми у Facebook
09.03.2015, 18:00

10 березня стартує новий серіал "Між нами, дівчатами" [+Відео]

Із вівторка, 10 березня, на телеканалі "1+1" - прем'єра першої серії ліричної і трохи іронічної комедії від творців всенародно улюблених "Сватів".
Після турецького серіалу "Сила кохання Феріхи" о 21.00 на любительок жіночих серіалів чекає вітчизняний продукт виробництва «Квартал 95». Всього знято 20 серій по 50 хвилин.

Новий серіал "Між нами, дівчатами" в ефірі "1+1" у вівторок, 10 березня, повідомляє прес-служба телеканалу.

У центрі історії - жінки трьох поколінь сімейства Сайко, які проживають разом у квартирі у провінційному місті: Олеся (її грає Наталія Скоморохова), її мама Олена (Юлія Меньшова, відома із серіалу "Бальзаківський вік, або Всі чоловіки сво...") і бабуся Іраїда Степанівна (Галина Петрова, ми її бачили в одній з головних ролей у "Доярці з Хатапетівки-3").

Їх об'єднує не тільки кревний зв'язок, а й відсутність особистого жіночого щастя. Чоловік Іраїди Степанівни давно помер. Чоловік Олени, він же батько Олесі, років десять тому пішов із сім'ї, а Олена так і не вийшла заміж.

Тільки в Олесі є друг, Микита, але молода дівчина до пори до часу приховує його існування. І саме цей хлопець стає причиною того, що усталене життя сім'ї Сайко руйнується. Одного дня Олеся приводить Микиту знайомитися й оголошує що він буде жити тут. Мамі чоловік у домі страшенно не сподобався, і вона починає виживати його з квартири...



СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Після «Королька» - «Сила кохання Феріхи» [+Фото]
У серіалі «Гречанка» Ольга Сумська вперше зіграла бабусю [+Фото]
Новий серіал «Корольок - пташка співоча»: кілька фактів [+Фото]
Любовний чотирикутник у серіалі “Будинок з ліліями”
Сериал "Ванга": мистика и факты
5 нових українських серіалів [+Фото]





На правах реклами