Ми у Facebook
10.03.2015, 16:15

Вищий спеціалізований суд України поновив справу Дмитра Червонюка

3 березня справу Дмитра Червонюка, сина депутата Хмельницької облради та керівника Рівненського льонокомбінату, вирішили повернути в апеляційний суд Хмельницької області на новий розгляд.
У серпні 2013 року 20-річний син депутата Хмельницької обласної ради Дмитро Червонюк збив насмерть 26-річного Олега Крушельницького.

Рішенням апеляційного суду молодшого Червонюка засудили до п`яти років ув`язнення. Але той за грати так і не потрапив – амністія.

Сім’я загиблого Крушельницького та прокуратура Хмельницької області подали касаційні скарги у Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних та кримінальних справ. Просять про повторний розгляд справи в апеляційному судді.

У свою чергу Дмитро Червонюк теж подав касаційну скаргу: вимагає повного виправдання, бо у своїх діях криміналу не вбачає. Як пише ye.ua:

“Прошу скасувати обвинувальний вирок колегії суддів судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Хмельницької області від 2 вересня 2014 року щодо мене, Червонюка Дмитра Олеговича, і закрити кримінальне провадження за відсутністю в моїх діях складу кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України”, - йдеться у касаційній скарзі Дмитра Червонюка.

Дмитра Червонюка відпустили із зали суду [+Відео]


Щоб у нас було краще, ніж у Німеччині!.. [+Фото]





На правах реклами