Ми у Facebook
29.03.2015, 14:15

Поради рівнянкам: модні кольори весни-2015

Модний підбір кольорів, які будуть популярними цього року в теплому сезоні. Вже декілька років підряд спостерігається переважання бляклих кольорів.
Колірної звіт був складений інститутом інститут кольору Pantone®, виконавчий директор, якого висловила саму суть колірних тенденцій наступаючого сезону — людство «захекалось», і вимагає відпочинку.

10 причин, чому жінки завжди прекрасні!

Головний модний колір Весна — Літо 2015 року — аквамарин. Це повітряно-блакитний відтінок з мрійливим відчуттям. Цей спокійний синій відтінок також зменшує стрес.



Підбадьорливий бірюзовий передає відчуття безтурботної грайливості. Цей колір пропонує відчуття втечі від щоденної суєти, оскільки дуже нагадує про тропічний океан.



Як зберегти квіти у вазі? [+ПОРАДИ]

Lucite зелений - це заспокійливий зелений відтінок. Свіжий, ясний, прохолодний і свіжий Lucite зелений має злегка м’ятна відтінок. Дуже легкий, ледь помітний Lucite зелений здається майже прозорим.



Послідовний і вдумливий, класичний синій привносить в образ спокій, впевненість і гармонію. Класичний синій — це сильний і надійний відтінок.



Додає баланс та гармонію в холодну палітру Весна — Літо 2015 року колір підсмаженого мигдалю. Позачасовий і універсальний, підсмаженого мигдалю є органічним відтінком, який звертається до автентичності та всього природного.




Відновити красу допоможе спіруліна!

За матеріалами badabum.info





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ