Ми у Facebook
21.03.2015, 12:15

Рівнянка ділиться своїм рецептом консервування березового соку

До редакції "ОГО" надійшов лист від рівнянки про швидкий спосіб консервування березового соку.
Для швидкого консервування березового соку потрібно:

- 3 л. березового соку;
- 100 гр. цукру;
- кружальце лимона/апельсина або ж гілочка смородини (на вибір);
- лимонна кислота.

Свіжозібраний березовий сік доводимо до кипіння (НЕ кип'ятити), в ньому розчиняємо цукор (за смаком).

Банки стерилізуємо банки у мікрохвильовці. На дно кладемо за вибором кружальце лимона, апельсина або ж маленьку гілочку смородини. Заливаємо все гарячим соком і додаємо щіпку лимонної кислоти. Закручуємо банки і ставимо перевернутими у тепле місце.

Найкраще смакує охолодженим. Смачного!

Свої рецепти приготування березового соку надсилайте на адресу info@ogo.ua, або ж залишайте в коментарях під постом


Статті до теми:

Березовий сік: як, коли і де збирати (+ РЕЦЕПТИ)

Рівняни у соцмережах діляться рецептами приготування березового соку

На Рівненщині та Волині активно збирають березовий сік





На правах реклами