Ми у Facebook
23.03.2015, 09:15

На розвиток Рівненщини виділять більше 100 мільйонів гривень

Відкриття молодіжного коворкінг-центру, відновлення роботи аеропорту, створення ринків свіжої агропродукції, а також 5 енергетичних та 4 молочарських кооперативів. Ці та інші ідеї увійшли у проект Плану із реалізації Стратегії розвитку Рівненщини перші три роки.
За словами заступника директора департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Леоніда Біляка, на Рівненщині вже затверджена Стратегія розвитку. І зараз відбувається громадське обговорення її реалізації на 2015-2017 роки.

Загалом у документі є 63 заходи та завдання, котрі спрямовані на розвиток економіки, сільських територій та людського капіталу.

У першу чергу, на реалізацію Стратегії спрямують кошти державного фонду регіонального розвитку. За словами Василя Кашевського, за різними оцінками, Рівненщина цьогоріч отримає близько 110 мільйонів гривень.

Наразі триває громадське обговорення проекту середньострокового Плану реалізації Стратегії розвитку області. Документ розміщений на веб-сторінці ОДА у розділі «Економіка, Підготовка проекту стратегії розвитку області». Пропозиції до проекту можна подавати до 1 квітня на адресу: ekon@icc.rv.ua.

Статті до теми:





На правах реклами