Ми у Facebook
24.03.2015, 21:15

Оберіть найкрасивішу студентку Острозької академії! [ОПИТУВАННЯ]

фото з архіву

26 березня в Острозькій академії - студентський конкурс краси та інтелекту "Гальшка року". Традиційно OGO.ua проводить інтернет-голосування серед учасниць. Отже, знайомтеся з конкурсантками, обирайте "Гальшку "ОГО"!
ФОТО ВСІХ УЧАСНИЦЬ

"Гальшка року” - це не звичайний конкурс краси. Дівчата демонструють тут не лише вроду, а й гармонію зовнішності та внутрішнього світу, розум і людські якості, талант і артистизм. Саме таке поєднання найбільше цінується на "Гальшці року". А замість виходу в купальниках учасниці "Гальшки" зачаровують глядачів вишуканими сукнями!

Конкурс присвячений фундаторці Острозької академії княжні Гальшці Острозькій. Звідси й назва змагання студенток-красунь - "Гальшка року". Племінниця засновника академії князя Василя-Костянтина Острозького, Гальшка надала велику суму коштів на розвиток навчального закладу. У XVI столітті Гальшку Острозьку вважали найвродливішою та найбагатшою княжною Речі Посполитої.

Традиційно історична тематика є наскрізною для "Гальшки року". Традиційно змагання складається з чотирьох конкурсів - представлення учасниць, відтворення одного дня з життя Гальшки Острозької, конкурсу "Заповіт Гальшки" та конкурсу талантів.

Вишукані сукні, співи, танці і декламація поезії - все це переносить глядачів дійства у атмосферу тих часів, коли жила легендарна Гальшка Острозька, коли на волинській землі постала славетна Острозька академія. Ця атмосфера заворожує - як і краса найкращих учасниць конкурсу. Хто з претенденток отримає титул "Гальшка року" цьогоріч - стане відомо увечері 26 березня. Поки що - обираймо переможницю інтернет-голосування, "Гальшку онлайн"! А для цього - познайомимося із учасницями ближче! (Інформація про конкурсанток подається за абеткою прізвищ).

Дізнатись більше про Гальшку Острозьку

Оксана ДЕРКАЧ,
5 курс, Інститут права ім.І.Малиновського:


Оксана Деркач
Оксана Деркач


- Кажуть, що Батьківщину не обирають... Правильно, у неї закохуються! І я свою обожнюю. Безкраї поліські поля, безмежні ліси з найсолодшими ароматами волі, і найчистішою у світі музикою – співом птахів.

Коли потрапляєш туди, то розумієш: «Дорога виникає під кроками того, хто йде!» і з такою думкою хочеться прокидатися кожного ранку, аби мати натхнення досягати поставлених для себе цілей.

Я вірю, що кожен з нас режисер власної долі, а тому щодня намагаюся прикласти максимум зусиль, аби перетворити своє життя на свою мрію.
Мабуть, саме тому, ще у шкільні роки я безсумнівно знала, що хочу бути юристом, хочу допомагати і захищати тих, хто цього потребує і мати відповіді на складні питання!

Але в той же час, це не обмежує мене у свободі своєї творчості, адже з дитячих років я співаю усюди, де тільки можна проявити свій голос, обожнюю handmade вироби, а коли потрапляю на кухню, то втрачають відлік часу у процесі приготування найсмачніших страв і тортиків для свої близьких і коханих.

Життєве кредо: «Хочеш змінити світ – почни з себе»

ГОЛОСУВАТИ ЗА ОКСАНУ ДЕРКАЧ

Злата МИХАЛЬЧУК
4 курс; факультет політико-інформаційного менеджменту


Злата Михальчук
Злата Михальчук


- Моє знайомство зі світом розпочалося у мальовничому містечку Скалат, згодом воно продовжилося в оповитому легендами Кременці, а тепер триває у загадковому Острозі.

Кожна місцина, яку я відвідую залишає в мені відбиток, який несе в собі особливі почуття та незабутню історію. Однією з таких історій є Острог, тут я пізнаю світ, людей, стосунки, що є безцінним досвідом для мене.

Намагаюся пізнавати цей світ глибше завдяки психології протягом уже чотирьох років, яка розкриває і показує загадковість та багатогранність слова «особистість», слова «світ». У цьому містечку я маю можливість не лише пізнавати світ, а й змінювати його, що власне й роблю, працюю з дітками із затримкою психічного розвитку методом глинотерапії, проводжу різного роду психологічні тренінги, є учасником проекту «Друге дихання», метою якого є надання психологічної допомоги переселенцям із зони АТО, є керівником наукового підрозділу у студентській раді факультету, членом лабораторії з когнітивної психології. У вільний від психології час я читаю, танцюю, пишу прозу, подорожую, вдосконалююсь. Адже, правду кажуть, щоб змінити світ, треба розпочати із себе.

Сьогодні я вибираю життя. Щоранку, коли я прокидаюся, я маю можливість проживати свої відчуття незважаючи радість це чи сум. Я маю змогу бути вільною, насолоджуватися свободою, яка дарує можливість здійснювати вибір, робити помилки, бути неідеальною. Так, сьогодні я хочу відчувати життя, бо це все що у мене є.

ГОЛОСУВАТИ ЗА ЗЛАТУ МИХАЛЬЧУК

Ольга СОФІЛКАНИЧ,
3 курс; економічний факультет:


Ольга Софілканич
Ольга Софілканич


- У кожного є місце, де все почалося, місце, де кожна вулиця знає твоє ім’я, шепоче твої мрії. Для мене це Костопіль – місто, де зародилось все. Своє життя ділю на два періоди: школа та університет, хоча ні, є ще третій – коли зрозуміла, що за конструктор такий життя і як його складати. Навчання було динамічним: відвідувала школу мистецтв по класу фортепіано, займалась публікацією власних статей, приймала активну участь у громадському житті. Починаючи з підліткового віку захоплююся вивченням англійської мови, що і зумовило бажання будь-що відвідати Сполученні Штати Америки. Тому як тільки я стала студенткою, сказала Штатам ПРИВІТ. Два роки поспіль мені шалено щастило не тільки подорожувати в омріяній країні, а ще й працювати. Саме тоді у мене сформувалось моє життєве кредо: "Бачу ціль, не бачу перешкод". На даний час я є студенткою третього курсу економічного факультету, приймаю активну участь у житті академії, займаюсь науковою діяльністю і просто люблю життя, а це, як на мене, основа всьому. Любіть життя і себе хоч трішки.

ГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЬГУ СОФІЛКАНИЧ

Олена ТИВОНЧУК,
3 курс, факультет міжнародні відносини:


Олена Тивончук
Олена Тивончук


- Будучи змалку надто енергійним дівчам, ще у 5 років почала займатись у дитячому танцювальному колективі. З того часу живу танцем, який висловлюю, сповненими емоцій рухами, вже у Заслуженому ансамблі танцю України «Полісянка». Окрім того, завдяки цьому колективу втілювалось у життя ще одне моє захоплення – подорожі. Проте пристрасть до потаємного, яке не потребує слів – музики, виливається у мене в гру на фортепіано. 

Сьогодні я – студентка 3 курсу НаУОА спеціальності міжнародні відносини. Обіймаю посади керівника культурно-масового підрозділу БС та секретаря у студентській раді факультету.

Життєве кредо: «Коли життя дає тобі сотні причин, щоб плакати, доведи йому, що у тебе є тисячі причин, щоб посміхатись».

ГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЕНУ ТИВОНЧУК

Анастасія ТИМОШЕНКО,
3 курс, факультет романо-германських мов:


Анастасія Тимошенко
Анастасія Тимошенко


- Скільки себе пам’ятаю, я живу у постійному русі: президенство у школі, олімпіади та конкурси; студдеканство в університеті, активна культурно-мистецька діяльність, спорт. Немає часу навіть для сліз, тому мій курс – лише вперед. Поряд із негаснучим запалом та рішучістю свою душевність та сердечність виражаю у поезії та піснях, а натхнення черпаю з подорожей та книг. Буваю різна, ще досі не пізнала себе до кінця, і це постійне пізнання робить моє життя цікавішим.

Моє життєве кредо визначають слова Леоніда Леонова: «Всі перемоги починаються з перемоги над самим собою».

ГОЛОСУВАТИ ЗА АНАСТАСІЮ ТИМОШЕНКО

Катерина ХОРОЩАК:
2 курс, гуманітарний факультет:


Катерина Хорощак
Катерина Хорощак


- Народилась я у Чорткові – старовинному затишному містечку. Змалку була активною: в 4 роки почала грати на фортепіано, згодом спробувала бандуру, баян, ударні інструменти. Співала. Проте закінчила музичну школу по класу фортепіано. Також не уявляла свого життя без спорту: займалась гімнастикою і баскетболом. В школі була учасницею різноманітних олімпіад: від англійської мови до фізики. Стала учасницею Всеукраїнської олімпіади з хімії та переможцем Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії». Чим я цікавлюсь зараз? Насамперед, журналістикою.

Також веду активне студентське життя: співаю у хорі, працюю волонтером в газеті «Острозька академія» та беру участь в різноманітних студентських заходах. Також пишу вірші, інколи пісні. Відносно нещодавно відкрила для себе світ фотографії Цінності, якими керуюся – християнські.

Життєве кредо: "Я вірю, що краще казати правду, ніж брехати. Я вірю, що краще бути вільним, ніж рабом. І я вірю, що краще знати, ніж бути невігласом." Генрі Луїс Менкен.

ГОЛОСУВАТИ ЗА КАТЕРИНУ ХОРОЩАК

Інтернет-голосування триватиме до 25 березня включно. Ім'я переможниці, яка отримає відзнаку у номінації "Гальшка "ОГО", буде оголошене увечері 26 березня на сцені культурно-мистецького центру Національного університету "Острозька академія" під час конкурсу "Гальшка року"!

Оберіть найкрасивішу студентку Острозької академії - оберіть свою "Гальшку року"!

ДИВИТИСЬ ФОТО ВСІХ УЧАСНИЦЬ

До теми:

Учасниці конкурсу краси, творчості та інтелекту "Гальшка року-2011"

Учасниці конкурсу "Гальшка року-2012"

Учасниці конкурсу "Гальшка року-2013"





На правах реклами