Ми у Facebook
24.03.2015, 11:01

Мобілізованих на рівненському полігоні навчають військові, які пройшли АТО

На Рівненському полігоні триває активне навчання мобілізованих. Щодня вониотримують нові знання з володіння зброєю, правовій підготовці, законодавства у воєнній сфері. Навчання мобілізованих проводять і командири. які мають досвід участі у бойових діях на Сході.
Впродовж тижня з військовослужбовцями проведено заняття з військових дисциплін, спрямований на якісну підготовку особового складу до виконання бойових завдань.



Поряд з вогневою, тактичною та спеціальною підготовкою значну частину навчального процесу займають лекції з військово-цивільних відносин, воєнно-ідеологічної, правової підготовки та міжнародного гуманітарного права. Також бійцям постійно роз'яснюють зміни у законодавстві, що стосується воєнної сфери. Мобілізованих постійно інформують про ситуацію у зоні АТО.



Старший офіцер управління бойової підготовки оперативного командування «Північ» підполковник Петро Василюк зазначив, що кожен мобілізований переступив ще декілька сходинок в оволодінні штатною зброєю та військовою технікою, суттєво поглибив свій багаж знань від командирів, які мають досвід безпосередньої участі у бойових діях на Сході України.



Статті до теми:

Жителі Рівненщини відправили на Схід чотири вантажівки з допомогою

Рівненщина: у Сарнах наліпили понад 2 тисячі вареників для бійців АТО

Рівненським солдатам потрібні ліки та шашки

Про це повідомили у прес-центрі оперативного командування «Північ»





На правах реклами