Ми у Facebook
25.03.2015, 07:45

Гороскоп на 25 березня: високі матерії, земне спілкування

Позитивний день. Сьогодні не варто плакати й нарікати на свою долю. Радійте життю, спілкуйтеся, сприймайте все таким, яким воно є. З легким гумором і по-філософському дивіться на неприємні ситуації.
Астрологічний прогноз: 25 березня 2015, середа.

6 місячна доба. Місяць у знаку Близнюків (перша чверть, росте).

Чудово: спілкуватися з природою та позитивними людьми; прислухатися до інтуїції, голосу розуму та серця; займатися самоосвітою та самовдосконаленням; складати іспити; проявляти свої приховані творчі здібності; звертатися до начальства.

Добре: продовжувати розпочаті справи; спокійно займатися професійною кар’єрою, наукою та навчанням; збирати необхідну інформацію, аналізувати факти; порівнювати свої та чужі результати; відпочивати; спілкуватися з друзями та однодумцями, близькими та коханими.

Не рекомендується: починати ризиковані справи; обманювати і красти; братися без підготовки за нові справи, особливо ті, в яких ви ще зовсім не розумієтесь; стригтися.

Обережно! Якщо до вас звертається зовсім стороння людина або давній знайомий чи родич, який багато років не давав про себе знати, замисліться. Від вас комусь щось дуже треба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 23 - 28 березня 2015
Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар
Любовний гороскоп на 2015 рік
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами