Ми у Facebook
26.03.2015, 07:45

Гороскоп на 26 березня: свіжі ідеї, радість спілкування

Сприятливий, бадьорий і трохи метушливий день. Буде маса цікавих задумів та знахідок. Але краще обійтися без зайвої балаканини.
Астрологічний прогноз: 26 березня 2015, четвер.

7 місячна доба. Місяць у знаку Близнюків/Рака (перша чверть, росте). Сонце у знаку Овна.

Чудово: озвучувати свої плани та добрі наміри; боротися за справедливість; спостерігати за весняною природою; гуляти на свіжому повітрі; зміцнювати сімейні та дружні стосунки; займатися ремонтом і генеральним прибиранням вдома та на робочому місці; працювати на ділянці, в саду та городі.

Добре: починати нові справи, вирішувати фінансові та майнові питання; оформлювати, перевіряти й відправляти документи; звертатися з проханням до начальства і офіційних осіб; навчатися і складати тести; купувати і продавати, спілкуватися віч-на-віч та в соцмережах.

Не рекомендується: метушитися; багато розмовляти, пліткувати, казати неправду (вас виведуть на чисту воду); хвалитися і хизуватися, сперечатися і сваритися; стригтися.

Обережно! Необдумані слова, злі думки, а тим більше прокльони можуть матеріалізуватися проти вас самих – стверджують астрологи та екстрасенси. Вас можуть спровокувати на якісь зізнання та неадекватну поведінку. Воно вам треба?..


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 23 - 29 березня 2015
Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами