Ми у Facebook
26.03.2015, 15:00

Сепаратисти продовжують нарощувати сили, - рівненські військові

Ситтуація на Луганщині, де зараз працюють рівненські військові, залишається складною. Найбільш загрозливим є напрямок на Станицю Луганську та Щастя.
Бойовики продовжують використовувати перемир’я для підготовки особового складу, інженерного обладнання позицій та нарощування своїх сил. У районі «Бахмутської траси» знаходяться підрозділи зі складу бригади «Призрак», в складі яких виявлено близько десятка танків. Для імітації нарощування сил та приховування їх реальної чисельності, вороги переганяють свою техніку з місця на місце.

Поблизу лінії зіткнення зафіксовано позиції артилерійського підрозділу противника, на озброєнні якого є декілька одиниць САУ 2С3 «Акація». Ці самоходні артелерійські установки використовуєть для знищення і придушення засобів ядерного нападу, артилерії, танків, самохідних гармат, живої сили супротивника, руйнування польових і довготривалих оборонних споруд, а також для придушення тилів та органів управління ворога.

Упродовж доби у зоні відповідальності військ ОК "Північ" зафіксовано 4 обстріли та 1 бойове зіткнення. Під час виконання завдань з виявлення місць базування особового складу та техніки незаконних збройних формувань, відбулось бойове зіткнення між розвідгрупою наших сил та диверсійно-розвідувальною групою противника. Реакція наших розвідників була миттєвою. Напад вдалося відбити, серед рівненських військових втрат немає.

За інформацією прес-центру ОК "Північ"

Див. також:

Рівнянин Євген Рєпін загинув в АТО, рятуючи інших

Рівне прощається з 21-річним загиблим Героєм АТО

Хто з рівненських військових потрапить під демобілізацію





На правах реклами