Ми у Facebook
28.03.2015, 14:45

На Рівненщині оголосили вирок лікарю-хабарнику

Суд виніс вирок лікарю-хабарнику, що допомагав ухилитися від служби в армії.
У результаті слідства встановлено, що посадовець одержав у січні цього року від громадянина кошти у сумі 3 тис. гривень за складання та видачу акта дослідження стану здоров’я, необхідного для одержання тимчасової відстрочки від призову до строкової військової служби у Збройних Силах України.

«У ході досудового розслідування підозрюваний повністю визнав вину у вчиненні інкримінованого злочину та уклав з прокурором угоду про визнання винуватості»,— повідомила державний обвинувач, старший прокурор відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення прокуратури Рівненської області Наталія Дейнека.

Згідно з вироком Рівненського міського суду від 19.03.2015 призначено покарання у виді штрафу в розмірі 1010 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 17 170 грн. А також останнього позбавлено права обіймати посади чи займатися діяльністю, пов’язаною із виконанням організаційно-розпорядчих обов’язків в медичних установах, строком на 2 роки».

Вирок суду в законну силу ще не вступив.

За матеріалами прес-служби прокуратури Рівненської області

Статті до теми:

Рівненщина: виявлено лікаря, що за хабар "відмазував" від армії

Виконуючого обов'язки головного лікаря та медсестру рівненського медзакладу затримали з хабарем





На правах реклами