Ми у Facebook
02.05.2015, 18:30

Чи хворіють рівнянки лайкофобією? [+ПОРАДИ]

Все частіше в мережах серед рівнянок з’являються прохання лайкнути пост чи фотографію. Так проявляється лайкофобія, іншими словами - страх бути не поміченою.
З появою соцмереж у людства з’явилися додаткові фобії, і ви теж жертва хоча б однієї з них. Кожен, хто має акаунт у соцмережі, пише на форумах і веде більш-менш активне життя в Інтернеті, ризикує підхопити якусь невелику, але дуже неприємну фобію. І рівнянки не виняток!

Однією з найпоширеніших Інтернет-фобій на сьогоднішній день стала лайкофобія - боязнь отримати мало «лайків», «класів», коментарів, боязнь того, що твій пост залишиться непоміченим. У деяких випадках страхи і втілення цих страхів призводять до серйозних порушень в психіці та стосунках з оточуючими. Хоч фобії не відповідають реальній загрозі, вони змушують людину змінювати звичне життя - уникати предметів чи обставин, які породжують страх. Людина усвідомлює це, але нічого з собою вдіяти не може.

Позбутися лайкофобії непросто. Найважливіше тут - час та терпіння. Непомітно подолати цю фобію допоможуть різні види занять: читання книг, прогулянки з друзями, перегляд фільмів тощо. Для того, щоб зрозуміти, як позбутися фобії самостійно, вам потрібно знати, що вся причина появи фобій і страхів криється в тому, що ви мислите неправильно і в негативну сторону. Треба знати собі ціну, адже кількість лайків не визначає всі ваші можливості та таланти! Їх нестача - лише натяк на необхідність самовдосконалення.
Статті до теми:
Люди, я вас люблю!
Сексу по Інтернету — ТАК!
Спілкуємося з чоловіками





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ