Ми у Facebook
30.03.2015, 15:15

В останній грі регулярного чемпіонату «Кардинал» гримнув дверима [Фото+Відео]

Рівненський МФК «Кардинал-Рівне» провів останню гру регулярного чемпіонату в Екстра-лізі України з футзалу, в якй розгромив із рахунком 6:1 «Титан-Зорю» із Покровська. Це дозволило команді Піддубного стати четвертою та «потрапити» у серії play-off на львівську «Енергію».
У цій зустрічі рівненчанам, щоб забронювати за собою четверту сходинку в підсумковій турнірній таблиці, потрібна була тільки перемога. А от для гостей результат особливого турнірного значення не мав.

На протязі всього поєдинку ігрова та територіальна перевага господарів була беззаперечною, що вилилося у чотири голи Михайла Волянюка та м'ячі авторства Сергія Піддубного та Євгена Ланка.

У кінцівці матчу гостям вдалося, все ж, розмочити рахунок. У черговій атаці з п’ятим польовим гравцем футзалісти із Покровського зробили рахунок 6:1 за секунду до фінального свитка.

У підсумку, МФК «Кардинал-Рівне» завершив регулярний чемпіонат на четвертій сходинці. Вже 9 квітня рівненчани зіграють у Львові з «Енергією» в першому матчі серії плей-офф.

Підсумкова турнірна таблиця.

Протокольні дані.

МФК «Кардинал-Рівне» – «Титан-Зоря» (Покровське) – 6:1 (4:0)

МФК «Кардинал-Рівне»: Іван Гурко - Віталій Танський, Сергій Піддубний, Євген Ланко, Михайло Волянюк - Віталій Кашуба, Володимир Кручок, Олександр Басич, Дмитро Ситник - Артем Фаренюк, Володимир Сондак, Владислав Гарбарук.

Голи: Михайло Волянюк (8, 12, 17, 18), Сергій Піддубний (28), Євген Ланко (31) - Микола Чорный (40).

Попередження: Віталій Кашуба (МФК «Кардинал-Рівне»), 34 хв.

Вилучення: Володимир Удовиченко («Титан-Зоря»), 30 хв, фол останньої надії.

Фотографії – зі сторінки МФК «Кардинал-Рівне» у facebook.


















На правах реклами