Ми у Facebook
01.04.2015, 18:00

«Пузата мама» обрала рівнянок для участі у проекті [+Фото]

У рівненському сімейному проекті «Пузата мама» обрано учасниць проекту. Зараз їх близько 15-ти.
Організатори проекту вже провели першу зустріч з вагітними. Знайомтсво з майбутніми матусями відбулось у фотостудії LIKE IT PHOTO.

Попереду в учасниць проекту фотосесії, тренінги, заняття з аквааеробіки, фітнес для вагітних, вечірка вагітних в честь майбутньої мами і її малюка та фінал конкурсу.

- З кожним роком ми набираємо все більших обертів та популярності серед вагітних. Цьогоріч відмінність конкурсу у тому, що чи не усі учасниці вперше стануть мамами, а тому ми максимально ефективно та будемо намагатись донести до них усе, що може стати у нагоді під час вагітності, пологів, догляду за дитинкою. Наш проект перш за все є сімейним святом, де пропагуються збереження та захист сімейних цінностей, народження та виховання діток. Перша зустріч - це знайомство учасниць проекту з організаторами конкурсу, - пояснює організатор конкурсу “Пузата мама-2014” Оксана КРАВЕЦЬ.



Фотографуватиме майбутніх матусь фотограф Марина Худаніч.



Кожна з майбутніх мам обере для себе стиль фотосесії, а команда досвідчених майстрів допоможе втілити цей образ у життя. Фотосесії відбуватимуться у фотостудії LIKE IT PHOTO. Ексклюзивний аквагрим та візаж створять фейс-арт студія "Щасливе дитинство" та Катерина Алексієвець.

візажист Катерина Алексієвець
візажист Катерина Алексієвець


Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці "Пузатої мами" зможуть відвідати у Родинному центрі "Сімейка", центрі розвитку дитини "ЧУДО" та Радік. Фітнес заняття для вагітних проведе фітнес-клуб "Манхеттен", а аквааеробіка проходитиме у басейні розважально-оздоровчого комплексу "Підкова".



СТАТТІ ДО ТЕМИ:

"Пузата мама-2013": Усі на фітнес! [+Фото]

Вагітних рівнянок запрошують взяти участь в конкурсі «Пузата мама»

Фінальне шоу конкурсу "Пузата мама" визначило найкрасивіших вагітних

Конкурс для вагітних "Пузата мама-2014": презентація





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ