Ми у Facebook
02.04.2015, 10:10

У Рівному демобілізовані створили громадську організацію

Військові, які повернулися зі Сходу створили громадську організацію, де вирішуватимуть спільні проблеми.
Громадська організація створена буквально 2 дні тому, але вже тут зареєстровано більше 30 учасників. Керівники організації говорять, що про подібні організації в інших областях ще не чули, лише на всеукраїнському рівні.

- Ідея створення організації виникла спонтанно. Коли ми демобілізувалися, то постійно передзвонювалися, спілкувалися. Пізніше виникла потреба зустрічатися та разом вирішувати спільні питання. Об'єднуючим ланцюгом в цьому питанні стала облрада, де ми постійно збиралися, та яка завжди допомагала нам у вирішенні складних питань, - розповідає голова громадської організації Капустинський Федір.



Організація планує надавати допомогу демобілізованим та тим, хто збирається на службу, а також спілкуватися з призовниками на полігоні та ділитися досвідом, навчати їх. А головне завдання, яке ставлять перед собою організатори: допомагати людям, які не мають куди звернутися та зробити процес адаптації до мирного життя найменш безболісним

Тут будуть вирішувати питання на території Рівного та області, але згодом хочуть створити в кожному регіоні осередок, який міг би займатися такими проблемами на місцевому рівні та оперативно вирішував би їх.

А ще закликають: "Бойові побратими об'єднуймося, бо разом ми сила!"

Офіс громадської організації знаходиться на другому поверсі облдержадміністрації у 221 каб. Також можна звернутися за тел. 69-53-13. В майбутньому буде запроваджений і сайт.



Читати також:

Поки ми воюємо - медики продовжують обдирати, - боєць АТО

На Рівненщині розробили Дорожню карту для демобілізованих

У зоні АТО загинув Герой зі Здолбунова





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ