Ми у Facebook
02.04.2015, 09:00

Рейтинг найбільш нервових жіночих професій

У світі існує бізліч різноманітних професій, кожна з яких має свої плюси та мінуси. OGO.ua пропонує переглянути рейтинг професій, які потребують серйозної витримки та сталевих нервів.
Практично кожна працююча жінка інтуїтивно прагне спокійно заробляти кошти. Та не завжди це вдається, особливо якщо ваша професія знаходиться в рейтингу найбільш нервових. До даного списку психологи відносять 5 основних кваліфікацій:

1. Учитель. Ця професія традиційно вважається жіночою. Але перш ніж обрати професію вчителя, треба добре подумати, аби робота не стала каторгою життя.

2. Перукар. Робота перукаря - робити людей гарнішими та впевненими в собі. Перукар має бути одночасно бути хорошим художником, дизайнером та психологом, аби догодити клієнтам + постіне фізичне навантаження. Далеко не кожна жінка це витримає.

3. Лікар. Лікарі повинні не лише знати ідеально всі грані функціонування людського організму, а й донести це до пацієнтів дуже різних за характером та віком.

4. Керуючі професії. Керівник - завжди несе відповідальність за підлеглих. Серед керівників жінок дуже поширені не лише постійні нервові напруження, а й фізичні хвороби.

5. Офісний працівник. На противагу вищезазначеним професіям, для яких характерна постійна активність, офісні працівники часто впадають в депресію через недостатню кількість емоцій та спілкування.
Перш ніж зайняти якусь посаду необхідно зважити всі "за" та "проти", аби потім не шкодувати про наслідки для здоров’я.

Статті до теми:

5 способів допомогти собі при перепадах тиску

Що робити, коли болить душа?

Улюблені хобі 12 знаків зодіаку





На правах реклами