Ми у Facebook
06.04.2015, 17:30

Шахраї видурили у рівнянки 10 000 гривень

77-річна Антоніна, жителька обласного центру, повідомила правоохоронців, що невідомі чоловіки заволоділи її грошима у сумі 10 000 гривень.
Ці кошти жінка віддала шахраям за уникнення від відповідальності сина за нібито скоєну ДТП.

Рівнянка повідомила, що спілкувалась по стаціонарному телефону з невідомим чоловіком, який представився Андрієм (співмешканцем її онуки) та повідомив, що потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Для уникнення відповідальності необхідні гроші, які їй потрібно передати через чоловіка на ім`я Юрій.

Як повідомив начальник Рівненського МВ УМВС підполковник міліції Василь Зелінський, близько одинадцятої години чоловік на ім’я Юрій прийшов до пенсіонерки додому і забрав десять тисяч гривень. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція цієї статті передбачає штраф або обмеження волі на строк до трьох років.

Міліція вкотре звертається до рівнян! Перш ніж віддавати шахраям гроші, прохання пересвідчитися у дійсності тих фактів, які наводять незнайомці, попередньо зателефонувавши за номером 102.

Див. також:


На Рівненщині водій з’їхав у кювет та загинув

Прокуратура Рівненщини активізувала діяльність у сфері протидії корупції

Рівненщина: вчителька встромила ручку в долоню учениці





На правах реклами