Ми у Facebook
07.04.2015, 16:35

Анорексія - хвороба сучасності

Майже кожна жінка знаходить недоліки в собі і вони в основному пов’язані з сприйняттям власного тіла. На шляху до ідеальної фігури жінки і дівчата все частіше стикаються з хворобою сучасності - анорексією.
Анорексія - це повна або часткова відмова від їжі, причини якої криються у впливі зовнішнього оточення особистості. Найчастіше дана хвороба спостерігається у підлітків, оскільки саме у цей період зовнішність має особливе значення для людини. В Рівненській області лікарі щорічно виявляють не менше 4-5 дітей із нервовою анорексією.

Здавалось би проста дієта може стати пагубною причиною скаліченого життя, ато і смерті. Але як би ми не виділяли загальні риси і характер анорексії, в кожному індивідуальному випадку є свої особливості і причини, що спонукали жіночу стать "бігти" за надмірно стрункою фігурою. Це можуть бути проблеми в спілкуванні в особистому житті, в родині, травматичні життєві події, занижена самооцінка, стрес, депресія тощо.

Про серйозність анорексії як захворювання говорить хоча б той факт, що повністю вилікуватися від неї малоймовірно. Однак починати лікування у досвідченого психотерапевта потрібно негайно, після перших же симптомів.

Для того, аби уникнути анорексії необхідно навчитися любити в собі індивідуальність та неповторність. Кожна людина має ті чи інші недоліки, необхідно долати їх з розумом і не боятися звертатися до лікарів у випадку якихось розладів.

Статті до теми:

Рейтинг найбільш нервових жіночих професій
П’ять основних продуктів для жіночої краси [+ПОРАДИ]
Степ-аеробіка допоможе підтримувати фізичну форму [+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ