Ми у Facebook
07.04.2015, 16:50

Ярош став радником Головнокомандувача

Начальник Генерального Штабу та Провідник Добровольчого Українського Корпусу дійшли згоди щодо призначення Дмитра Яроша радником Головнокомандувача ЗСУ.
"Ми цінуємо суттєвий внесок усіх добровольчих батальйонів у спільну справу захисту Батьківщини від агресора зі сходу. Бійці добровольчого українського корпусу у багатьох боях гідно проявили свою високу мотивованість та бойовий дух. Їхній досвід та знання працюватимуть на розвиток усіх Збройних Сил. Ми розуміємо потреби змін та підвищення ефективності на всіх ланках роботи Армії. Ми також розглядаємо різні моделі розвитку резервних підрозділів Збройних Сил", - зауважив Начальник Генерального Штабу Віктор Муженко.

Дмитро Ярош: партизани в Донецьку підірвали склади бойовиків

Ярош відзначив, що єдність є ключовою умовою подальшої успішної боротьби: «Добровольчий український корпус, виконуючи спільні з Армією завдання, готовий підпорядковуватись армійському керівництву у питаннях, пов’язаних з обороною держави від зовнішнього ворога та дає можливість кожному патріоту захищати Україну. Хтось мобілізується в Армію, а хтось іде у волонтери. Водночас є велика частина добровольців, які з різних причин не можуть воювати безперервно, але готові воювати на ротаційній основі. Ми шукатимемо також законодавчого відображення цих реалій ведення війни зокрема і для побудови соціального захисту таких бійців та їхніх сімей. Українці повинні мати впевненість у своїй Армії, довіру до її керівництва та відчуття готовності Збройних Сил в будь-який момент захистити нашу незалежність та вільний вибір нашого народу».

Ситуація на Сході складна, але не критична, - Ярош [ВІДЕО]






На правах реклами