Ми у Facebook
10.04.2015, 12:15

Чому так важливо любити себе? [+ПОРАДИ]

Більшість жінок прагнуть бути досконалими, та в погоні за ідеалами втрачають впевненість в собі. Чому ж так важливо любити себе? Спробуємо знайти відповідь на це запитання разом з OGO.ua.
Наша найбільш страшна таємниця в тому, що ми думаємо про себе. Частіше за все - нічого доброго. Думати про себе добре не виходить, а не думати про себе взагалі - тим паче.

Напевно, не існує жінок, які б були повністю задоволені собою, особиво якщо мова стосується зовнішності. Одні вважають себе товстими, навіть якщо худі, іншим не подобається волосся, третім - бюст і т.п.

Важливо любити себе у будь-якому віці через низку причин:
1. Тому що ви жінка, а не лише мама, працівник, прибиральниця тощо.
2. Вас люблять рідні.
3. Впевненість в собі допомагає досягати висот.
4. Ви незамінний праівник на роботі.
5. Ви - одна єдина і неповторна.

Доведено, що і чоловікам більше подобаються впевнені в собі жінки. Тому, щоб побороти будь-які комплекси, треба зрозуміти - порівняння вбиває. Ніякі тренінги, дієти, операції та гроші не допоможуть. Адже завжди знайдеться хтось "милее, румяней и белее", і потративши всі сили на безрезультатну боротьбу з собою, ви в постійній незадоволеності проживете життя.

Жінки повині навчитися приймати себе зі своїми плюсами і мінусами. Звісно, це не означає, що не треба прагнути до саморозвитку, просто потурання якимось ідеалам не має стати сенсом життя. Завжди знайдуться ті, хто вас любить і цінує, варто це помічати. Ваша досконалість - в вашій унікальності!

Статті до теми:

10 причин, чому жінки завжди прекрасні!

П’ять основних продуктів для жіночої краси [+ПОРАДИ]

Прості зачіски для рівнянок на кожен день [Фото+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ