Ми у Facebook
17.04.2015, 18:30

У суботу стартує IX Кубок Бізнес-ліги ОГО

Традиційний весняний перехідний Кубок «Бізнес-ліги ОГО» з футзалу, який проводить ОГО та Рівненська міська федерація футболу (РМФФ) розпочнеться вже найближчої суботи, 18 квітня. Планується, що за головний приз турніру в цьому році буде боротися відразу чотирнадцять команд.
На зборах представників команд-учасниць, котрі пройшли напередодні, було узгоджено усі організаційні моменти (зокрема, прийнято рішення про тривалість матчів – два 20-ти хвилинних тайми) та проведено жеребкування двох груп, в яких клуби змагатимуться за вихід до стадії play-off.

Так, групу «А» сформували «Славія», ОГО, «Рівне-112», «Рівнегаз», «Феміда», «Комфорт-Сервіс», до групи «В» увійшли «Рівнеобленерго», «Епіцентр», «Граніт», «Тріумф», «Простір», «Атлетік».

Відразу на старті турніру на вболівальників чекають кілька цікавих ігор. Зокрема, двобій віце-чемпіона Бізнес-ліги 2014 «Кофморт-Сервіса» та фіналіста Кубка 2013 «Славії», протистояння чемпіона Бізнес-ліги 2014 та фіналіста Кубка 2014 «Рівнегаза» з трикратним чемпіоном ліги та володарем Кубка «Рівне-112», зустріч чинного володаря Кубка «Феміди» з командою ОГО.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Феміда» - володар Кубка «Бізнес-ліги «ОГО» з міні-футболу!

У Рівному стартував Кубок "Бізнес-ліги "ОГО" з міні-футболу

Розклад матчів 1 туру, 18 квітня.

8:45 «Рівнеобленерго» - «Атлетік»
9:30 «Славія» - «Комфорт-Сервіс»
10:20 «Тріумф» - «Граніт»
11:10 «Феміда» - ОГО
12:00 «Простір» - «Епіцентр»
12:50 «Рівнегаз» - «Рівне-112»


У неділю, 19 квітня, матчі другого туру представники команд вирішили не проводити.

Всі поєдинки відбірного етапу відбуватимуться у спортивній залі Рівненського технікуму технологій та дизайну (вулю Литовська, 53). Вирішальні зустрічі – «матчі на виліт» - будуть проведені в ДЮСШ №4 (вул. Фабрична, 7).

ПОЛОЖЕННЯ змагань.

ІСТОРІЯ змагань.






На правах реклами