Ми у Facebook
19.04.2015, 17:00

Футбол. Вже незабаром – «Шахтар» проти «Динамо»

26 квітня о 19.30 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч Прем’єр ліги України між двома грандами – «Шахтарем» та «Динамо».
З 13 квітня розпочався продаж квитків на матч 21-го туру чемпіонату України «Шахтар» – «Динамо». Пропонуємо ознайомитися з етапами їх реалізації.

Як зазвичай, власники абонементів на «Донбас Арену» – 2014/15 зможуть відвідати поєдинок за своєю сезонною перепусткою. Для цього необхідно відправити серію та номер вашого абонемента на електронну адресу zayavka@shakhtar.com або зателефонувати до кол-центру за номером (062) 388 88 83. Спеціально для вас будуть заброньовані квитки на матч «Шахтар» – «Динамо». Забрати їх можна буде в касах «Арени Львів» в будь-який день із 10:00 до 20:00 і в день матчу з 10:00 до 17:00.

Заявки на бронювання місць від власників абонементів приймаються до 15 квітня. Потім розпочнеться поетапна реалізація квитків.

1-й етап

У першу чергу, 13–14 квітня скористатися пріоритетним правом зможуть учасники акції «Прийшов на «Чорноморець» – потрапив на «Динамо».

2-й етап


З 15 до 19 квітня придбати квитки (не більше 2 в одні руки) зможуть зареєстровані вболівальники, які вже відвідували домашні поєдинки «Шахтаря» в поточному сезоні:
- з 15 квітня запрошуються фани, які побували на двох і більше матчах поточного сезону;
- з 17 квітня – любителі футболу, побувавши мінімум на одній грі «гірників».

Кожному вболівальнику буде відправлено СМС-повідомлення. У цьому посланні буде вказано дати пріоритетного продажу і спеціальний код, який необхідно буде пред'явити в касах «Арени Львів».

Також з 15 квітня буде відкрито доступ і до онлайн-продажу. Скористатися таким сервісом в означений період зможуть виключно ті вболівальники, які вже купували квитки на матчі «Шахтаря» онлайн поточного сезону. Придбати тікети можна буде на офіційному сайті tickets.shakhtar.com, а також на ресурсах наших партнерів: gastroli.ua, kassa.in.ua і internet-bilet.ua.

3-й етап

Тільки після цього квитки – за умови, що вони залишаться, – надійдуть у вільний продаж. Дату і час початку реалізації наш сайт повідомить додатково.

Також звертаємо увагу: вболівальники з обмеженими фізичними можливостями можуть придбати квитки на цей поєдинок із 16 до 19 квітня в касі № 6 «Арени Львів».

Інваліди 1-ї групи, в тому числі візочники, зможуть безкоштовно отримати один квиток на себе та ще один – на супровідника в 5-й ціновій категорії. А 2-ї та 3-ї груп матимуть можливість придбати одну разову перепустку на цей поєдинок у 5-й ціновій категорії зі знижкою 50%.

Нагадуємо, для отримання (або придбання) квитків у касі стадіону необхідно особисто пред'явити оригінал посвідчення інвалідності відповідної категорії.

Вартість квитків на матч «Шахтар» – «Динамо»:
Standard: 50, 70, 100, 150 і 200 грн.
Club 1936: 600 грн.
Business Club: 1 500 і 2 000 грн.

За інформацією shakhtar.com





На правах реклами