Ми у Facebook
20.04.2015, 11:45

Голова Рівненської облради "продається" для підтримки воїнів АТО

Михайло Кириллов став вже 12 лотом, який виставили на "продаж" в акції "Посиденьки з волонтером".
Проект "Посиденьки з волонтером" організований для підтримки українських воїнів у зоні АТО.

Як відбувається "продаж":
Ви присилаєте, приватним повідомленням, своє фото і короткий опис про себе. ВИМОГИ: головне, щоб не сепар. Ми виставляємо лот на торги . Люди в коментарах, під лотом, можуть робити ставки із будь-яким кроком. Лот закривається після 24 годин з моменту останньої ставки, однак, можуть бути і окремі умови, що буде описано під лотом. Кожен лот можна викупити миттєво, заплативши стартову ціну не в грн, а в доларах) За умови, якщо це перша ставка в лоті!

Як відбувається "купівля":
Якщо ваша ставка перемагає - ви перераховуєте потрібну суму на картку Привата: 4731185604344173 Дюг Ю.О., Доказом оплати є фото чека з терміналу або скрін з Вашого онлайн-банкінгу в коментах, або підтвердять адміни! Після цього ми даємо вам контакти та ви самостійно домовляєтесь про зустріч. Ваші посиденьки оплачує покупець, тобто Ви, якщо іншого не зазначено в описі лота!

Для тих, хто соромиться, або просто не хоче афішувати свою персону, чи хоче зробити сюрприз, пропонуємо варіант «анонімна ставка». Ви надсилаєте номер лота та суму в приватні повідомлення адміну, після цього адмін сам коментує фото лота («анонімна ставка … грн.»).
В разі відмови переможця від оплати, його місце займає попередній учасник.

Політиків та відомих людей Рівного "продаватимуть" для підтримки армії

До акції долучився і голова Рівненської облради Михайло кириллов. Остання ціна, яку готові викласти за пана Михайла - 1200 грн від анонімного покупця!

Міський голова продає побачення для допомоги АТО






На правах реклами