Ми у Facebook
21.04.2015, 07:45

Гороскоп на 21 квітня: між розумними та красивими

Активний, трохи метушливий день, який обіцяє цікаве спілкування, нові враження, оптимістичний настрій. Можливі вдалий збіг обставин та двозначні ситуації. Покажіть себе з кращого боку, у вигідному світлі, не проґавте свій зірковий час!
Астрологічний прогноз: 21 квітня 2015, вівторок.

4 місячна доба. Місяць у знаку Тельця/Близнюків (перша чверть, росте). Сонце у знаку Тельця.

Чудово: читати, аналізувати інформацію, працювати з документами; шукати й знаходити незвичний підхід до застарілих проблем; спілкуватися з близькими людьми, батьками та дітьми, друзями, однодумцями; зміцнювати сімейні та особисті стосунки, розвивати родинні традиції. Велике значення сьогодні має колективна діяльність, творча фантазія, романтична атмосфера.

Добре: навчатися, займатися творчістю та громадською діяльністю; торгувати-купувати; фантазувати, мріяти, будувати сміливі життєві плани; проводити ділові зустрічі у неформальній обстановці; гіляти на свіжому повітрі.

Не рекомендується: усамітнюватися, сумувати, залишатися наодинці зі своїми проблемами; зациклюватися на власних страхах і невдачах; починати важливу справу, якщо для вас важливіші спокій та стабільність; розпорошувати сили та марнувати час на різні дурниці; вплутуватися в чужі інтриги; досягати своєї мети за рахунок обману інших людей; піддаватися спокусам.

Обережно! Не застудіть горло, бережіть шию. Перш ніж зробити вибір, прийняти рішення, пообіцяти чи підписати документи, подумайте: а чи не відкласти це на завтра?


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 20 - 26 квітня
Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ