Ми у Facebook
21.04.2015, 19:15

На Рівненщині міліція долучилася до акції "Від щирого серця"

Керівництво УМВС України в Рівненській області доручило міськрайвідділам в рамках Всеукраїнської іміджевої акції «Від щирого серця», ініційованої МВС України, провести однойменні акції у населених пунктах кожного з районів, залучивши дільничних інспекторів.
Акція «Від щирого серця» започаткована Міністерством внутрішніх справ зараз проходить в м. Кузнецовську та Володимерецькому районі.

Працівники Кузнецовського МВ УМВС допомагають тим, чиї рідні сьогодні охороняють спокій народу на лінії вогню, хто потребує підтримки, насамперед, у вирішенні повсякденних побутових питань - допомоги у веденні домашнього господарства, підтриманні порядку в оселі, на городі тощо.

Дільничні інспектори міліції зобов’язані переконатися, що на їх дільниці все в порядку і надати посильну допомогу тим, хто цього потребує, не лише професійну, а й чисто людську.

Комусь потрібно нарубати дров, хтось просить сходити в аптеку по ліки, а з кимось просто потрібно поговорити про здоров’я, про життя. У такій ситуації просте слово підтримки і звичайна небайдужість до таких переживань - багато чого варті.

Статті до теми:

На Рівненщині 252 військових повернуться додому

Міліціонери встановили, хто вчинив стрілянину у Рівному

Волонтери з Рівного дають поради щойно мобілізованим





На правах реклами