Ми у Facebook
25.04.2015, 13:00

Мед допоможе вилікувати захворювання очей

Більшість людей, особливо ті, які постійно працюють за комп'ютером, страждають на проблеми з зором. Народна медицина рекомендує вживати мед, аби попередити та вилікувати захворювання очей.
Мед - це не тільки смачний продукт, але й дуже корисний. Багато людей використовують мед при лікуванні застуди, та на цьому його лікувальні властивості не закінчуються. Мед вважається ефективним засобом лікування та профілактики захворювань очей.

Для профілактики очних захворювань слід після кожної години роботи за комп’ютером робити 20-хвилинні перерви і неодмінно пити чай із липовим медом. Встановлено, що чорний чай із липовим медом є одним із кращих профілактичних засобів, що допомагає організму боротися зі шкідливими випромінюваннями монітора.

Щоб мінімізувати наслідки, на день необхідно випивати не менше трьох чашок чаю із медом. На думку фахівців, чай із медом має кращу профілактичну дію, ніж чорниця, багата вітаміном А.

Для лікування конюктивіту бджолиний мед треба розвести теплою (не вище 45 ° С) кип'яченою водою у співвідношенні 1:2 і використовувати в якості очних крапель та примочок.

При почервоніння і сльозоточивий очей, які супроводжують великі зорові навантаження, застосовують 30%-ний розчин квіткового меду по 3 краплі в очі 2 рази на добу. Курс лікування становить зазвичай 20 днів.

Для загального поліпшення зору можна так само використовувати медову водичку. Готується 200 мл води і 1 столової ложки меду. І пити цей розчин на ніч. Можна також цією водичкою промивати очі при запальних процесах.

Статті до теми:

Бузина корисна від листочка до корінця

Рецепти весняних вітамінних страв з черемшею

Топ-5 продуктів, які допоможуть підняти настрій





На правах реклами